...

TERMOPANE / TAMPLARIE PVC

Confectionam la comanda ferestre, balcoane, usi interior/exterior, vitrine, sedii magazine, spatii comerciale individuale.

Profile PvcPREMIER MD

6 camere, 88mm

Profil PREMIER MD

Latime Profil: 88mm
Numar de camere: 6
Izolare termica: 1.0
Numar de garnituri: 3
Ferestrele sunt o investitie pentru toata viata. Indiferent daca renovati sau construiti, va aflati in fata unei decizii importante. Daca puneti accent pe calitate, confortul locuintei si economisirea costurilor printr-o izolatie termica eficienta, atunci ferestrele noastre reprezinta alegerea ideala.

Profile sunt realizate prin extrudare din granule de PVC.


Sistemele noastre de ferestre corespund prescriptiilor CE de calitate si control. Durabilitatea profilelor din care sunt confectionate ferestrele noastre este de peste 25 ani.

Durabile, valoroase si usor de intretinut


Ferestrele si usile noastre va ofera confort si intretinere usoara.Ele isi pastreaza valoarea in mod constant si datorita suprafetei remarcabile si usor de intretinut. Ferestrele sunt produse cu cea mai mare grija si exclusiv din materiale de inalta calitate. Materialul este deosebit de rezistent la conditiile atmosferice, usor de intretinut si contribuie permanent la mentinerea si cresterea confortului si calitatii casei d-voastra. Datorita suprafetelor netede de o calitate remarcabila ferestrele se murdaresc mai greu si se pot curate repede si fara efort cu apa, solutie de curatat si o carpa moale.

Dumneavoastra alegeti


Ferestrele produse de noi sunt diversificate nu numai ca forma ci si ca nuante. Pe langa clasicul alb, puteti alege din aproape intreaga paleta de culori RAL. Daca preferati un aspect de lemn structurat, atunci decorul nostru, deosebit de usor de intretinut, va va entuziasma cu siguranta. Datorita laminarii cu o folie speciala se obtine un aspect optic deosebit. Exista in permanenta pe stoc, o gama de nuante "standard": mahon, stejar auriu, stejar inchis si nuc.

Experienta creeaza calitate


Partenerii nostrii dezvolta si produc sisteme de profile pentru ferestre, fatade si usi de peste 40 de ani, cu o gandire inovatoare, practica si o exigenta traditionala pentru o inalta calitate. In acest scop sunt folosite cunostintele pretioase din domeniul tehnicii.
Profilele din care sunt confectionate ferestrele si usile noastre sunt cu 4,5,6 sau 7 camere de aer, au o adancime de montaj de 60mm,73mm,76mm si 88mm, suprafata neteda si inclinatii elegante de 15º, doua sau trei randuri garnituri de etansare care tin departe curentul de aer, praful si apa, asigurand un climat placut si confortabil in locuinta. Izolatia termica asigurata de ferestrele si usile noastre porneste de la U=1,6W/m² si poate scadea pana la U=0,6W/m², precum si o izolatie fonica clasa 4, pana la 41 dB.

Valoarea U: descrie transferal termic prin intermediul unui element de constructie. Cu cat este mai mica valoarea U cu atat mai mica este pierderea de caldura.

Clasa de izolatie fonica 1, coeficient de izolatie fonica* al ferestrei recomandat 25 dB
Clasa de izolatie fonica 2, coeficient de izolatie fonica* al ferestrei recomandat 32 dB
Clasa de izolatie fonica 3, coeficient de izolatie fonica* al ferestrei recomandat 35 dB
Clasa de izolatie fonica 4, coeficient de izolatie fonica* al ferestrei recomandat 40 dBFeronerie

Winkhaus dezvoltă și execută feronerie şi sisteme de supraveghere pentru ferestre şi usi, dispozitive de închidere, sisteme de control al accesului şi sisteme de blocare multiple.Feroneria oscilo-batanta pentru ferestre din PVC.

Sistemul autoPilot oferit de Winkhaus este un sistem modular flexibil și variabil, care transpune în practică grade de siguranță și echipamente suplimentare individuale.
Datorita configurației inovatoare a sistemului și utilizării celor mai bune materiale, prin autoPilot realizăm o distribuție optimă a solicitărilor pe canalul ferestrei, astfel incât și în cazul unei solicitări ridicate de scurtă durată să se mențină stabilitatea și siguranța în timp.

STICLA

Furnizor este Lipoplast care foloseste materie prima de cea mai buna calitate avand furnizori precum : Guardian, Glaverbel si Saint-Gobin.

Crearea sticlei termoizolante (termopan) a reprezentat un pas important in izolarea incaperilor. In primul rand prin alaturarea a doua foi de sticla pentru a beneficia de proprietatile izolatoare ale stratului de aer sau de gaz special introdus intre ele si apoi prin folosirea foilor de sticla de joasa emisivitate (LOW-E). Aceasta tehnica a deschis posibilitati infinite. In prezent cele doua sau chiar trei foi de sticla folosite combina proprietatile termoizolante cu cele fonoizolante sau de securitate pentru a transforma fereastra intr-un produs versatil si modern, care asigura comfortul si siguranta locuintelor si sediilor de firme

Sticla termoizolanta are o foarte buna izolare termica, pierzandu-se cu cca 50 - 80% mai putina caldura, acest fapt ducand la cresterea confortului si la economie de combustibil si o izolare fonica cu aproximativ 45% mai buna decat la cele simple. Sticla termoizolanta (termopan) obtinuta din 4 float*4 float, max.24mm inregistreaza un coeficient k=2.8W/mpK, iar cel obtinut din 4 float* 4 Low-E, max. 24-27mm inregistreaza un coeficient k=1,4W/mpK, iar cel obtinut din 4 float* 4 Low-E cu gaz argon, max. 24-27mm inregistreaza un coeficient k=1,1W/mpK.

Garantia acordata pt. etanseitatea sticlei termoizolante este de 5 ani, in conditii normale de utilizare, conform certificatelor de garantie oferite de furnizor.

RECOMANDAM FOLOSIREA STICLEI LOW-E SAU LOW-E CU ARGON DATORITA COEFICIENTULUI REDUS DE PIERDERE TERMICA!